Шукаєте можливість розвитку особистих здібностей, самореалізації, вдосконалення набутих умінь, працевлаштування, стажування за кордоном, додаткового заробітку, роботи у вільний час, отримання оплачуваного хобі у сфері готельно-ресторанного бізнесу?
Тоді наша пропозиція саме для вас!
ПП «Центр Управління Персоналом» запроваджує абсолютно ексклюзивний та новий міжнародний проект з підготовки офіціантів різної спеціалізації, барменів, персоналу кухні, адміністраторів залу та ін.
Стати фахівцем своєї справи ви зможете у закладах різноманітних рівнів:
− кафе
− бари
− паби
− винотеки
− фаст-фуди
− бістро
− готелі
− ресторани
− готельно-санаторно-курортні та відпочинкові комплекси
− грові та розважальні; спортивні та фітнес заклади
− етно-ресторани (заклади з національною кухнею)
− кейтерінги (організація приготування їжі в приміщенні; за межами приміщення (виїзне ресторанне обслуговування); контракт на поставку (доставка в офіс, на виробництво, в школу)
Ми пропонуємо навчання, яке проводиться у напрямках:
• багаторівневе (як вертикальне, так і горизонтальне)
• поступове (по мірі накопичення професійного досвіду)
• широка (універсальна) та вузька спеціалізація
• отримання сертифікату(-ів) та рекомендацій, характеристик, необхідних для працевлаштування та формування позитивного образу фахівця
• можливість гарантованого стажування для отримання первинного досвіду роботи та/або продовження і вдосконалення професійної діяльності
Проходження практики у готельно-ресторанних комплексах України:
• оздоровчі санаторно-курортні бази Трускавця, Моршина та Східниці
• відпочинкові бази мальовничих Карпат
• узбережжя Чорного та Азовського морів
• спеціалізовані заклади вашого міста
Можливість оплачуваного стажування в країнах Європейського Союзу, де ви матимете нагоду навчитись «високого» сервісу, познайомитись з специфікою діяльності готельно-ресторанних комплексів світового рівня та навести контакти з корисними та просто цікавими людьми; можливе стажування та / або працевлаштування закордоном.
Подати заявку на участь
у співбесіді по працевлаштуванню
в реcторанах та готелях
Повернутися на сторінку «Школи офіціанта»